Et cobrim les esquenes

Economistes

Advocats

Auditors

Experts en l’àmbit fiscal, comptable i laboral.

Ens defineixen com: excelents professionals, ràpids, propers i atents, amb un assessorament integral i amb un servei de qualitat. Però abans de tot, som un equip format per persones que executem la nostra feina per vocació.

Les quals, després de 40 anys, continuem perseguint el nostre objectiu: acompanyar-te en el camí que triïs i estar al teu costat.

01.

Direcció estratègica

02.

Àmbit laboral i fiscal

03.

Sector
judicial

04.

Màrqueting i comunicació

05.

Comptabilitat i auditoria

06.

Assessoria econòmica

07.

Immobiliària i assegurances

El millor dels dos móns

Et brindem més de 40 anys d’experiència en el sector empresarial, laboral i jurídic. Anys de trajectòria, altibaixos, lluites i pèrdues; i les hem viscut totes per tu, per poder assessorar-te i acompanyar-te cap a l’objectiu que et plantegis. Serem el teu “Coach personal”.

La transparència és un dels nostres forts i valors més rellevants a la nostra empresa. El nostre objectiu és crear un espai de confiança on poder parlar de tots i cada un dels dubtes sense judicis pel mig. No et direm el que vols sentir, et direm el que has de sentir.

L’estratègia en la nostra escència. Tenir un pensament estratega es crucial no solament en l’àmbit laboral. Per nosaltres ser estratega significa: “Formalitzar unes idees d’actuació amb un anàlisis exhaustiu de base, sempre tenint en compte la resta de factor que podrien afectar a aquests.” En altres paraules, planificar de forma intel·ligent. Estudiem i analitzem, ens informem, pensem, planifiquem i finalment executem.

Tenim un servei multidisciplinar. Amb altres paraules, t’oferim més d’un servei entrellaçats en sí; i així t’estalviem haver de fer diferents tràmits en entitats diferents. Nosaltres ho executem per tu, ho gestionem i t’informem.

Com bé diuen, el nostre servei es caracteritzen per la proximitat i calidesa, perquè volem que et sentis com a casa. A Roig&Roig lluitem i vetllem per un servei de qualitat; i per nosaltres un dels principal pilars per poder aconseguir aquest, és la amabilitat, l’educació i l’empatia que es crea amb el client.

Si creativitat és el que necessites, nosaltres t’aportarem el nostre toc per poder marcar la diferencia. Dins del nostre equip també comptem amb joves professionals que aporten el toc d’innovació, ments fresques i creatives per aquelles empreses que ho sol·liciten.

A Roig&Roig reprenem el que s’està perdent:

El contacte humà

El valor que aporta la presència i el contacte cara a cara permet veure i analitzar de forma més profunda aspectes que possiblement online no es podrien apreciar. Crea uns vincles necessaris per poder aconseguir els objectius.

Així doncs, realitzem sinergies amb el món digital, perquè ser digitals es el futur, i ens permet oferir-vos un servei més ràpid, versatil i estar connectats en tot moment. Potencien les dos esferes creant un balanç en perfecta sintonía.

No et quedis enrere!

Què diuen de nosaltres?

Et convidem a

un café , vine

a visitar-nos