Logo Roig Advocats Economistes

Assessoria econòmica

Què fem?

En un món empresarial en constant canvi, és crucial tenir un assessorament econòmic competent per prendre decisions intel·ligents i estratègiques per al vostre negoci. A la nostra empresa, oferim un servei d’Assessoria Econòmica integral dissenyat per ajudar-vos a gestionar eficaçment les vostres finances i optimitzar el rendiment del vostre negoci.

El nostre equip d’experts en assessoria econòmica posa a la vostra disposició els seus coneixements i experiència per oferir-vos solucions adaptades a les vostres necessitats particulars. Treballem de la mà amb vosaltres per entendre a fons el vostre negoci, analitzar les vostres operacions financeres i desenvolupar estratègies personalitzades. No importa la fase en la qual us trobeu ni els vostres objectius específics, el nostre servei d’Assessoria Econòmica està dissenyat per a tots aquells que busquen un suport professional en la gestió financera.

Per a qui ho fem?

El nostre servei d’Assessoria Econòmica està dissenyat per a empreses de tots els sectors i mides. Ja sigui que tingueu una petita empresa familiar, una petita i mitjana empresa, una startup en fase de creixement o una gran corporació, estem aquí per ajudar-vos.

També oferim assessorament a professionals autònoms que necessiten orientació en matèria fiscal i planificació financera.

Entenem els reptes i les oportunitats únics que enfronteu en el vostre sector i estem preparats per adaptar els nostres serveis a les vostres necessitats específiques. Ja sigui que busqueu una visió estratègica a llarg termini, ajuda amb la gestió del flux de caixa o assistència en matèria fiscal, entre d’altres; el nostre equip d’experts està aquí per vosaltres.

Autonoms

Pymes

Grans Empreses

Com ho fem?

Els serveis que oferim inclouen:

  • Planificació financera: Us ajudem a establir un pla financer sòlid i realista que tingui en compte les vostres metes i objectius a curt i llarg termini. Analitzem la vostra situació financera actual, identifiquem les oportunitats de creixement i proposem estratègies per assolir-les amb èxit.
  • Anàlisi financera: Realitzem un exhaustiu anàlisi de la vostra situació financera, incloent l’estudi de les vostres dades comptables, informes financers i indicadors clau de rendiment. Identifiquem les fortaleses i debilitats del vostre negoci i us oferim recomanacions per millorar la vostra eficiència i rendibilitat.
  • Gestió de trésoreria: Us ajudem a gestionar de manera eficaç els vostres recursos financers, optimitzant la gestió dels fluxos de caixa, la gestió de deutes i crèdits, i l’ús eficient del capital. Proporcionem estratègies per minimitzar riscos i assegurar-vos que disposeu dels recursos necessaris per afrontar les vostres operacions diàries i futurs projectes.
  • Assessorament fiscal: Us guiem en les complexitats del sistema fiscal i us ajudem a complir amb les obligacions fiscals de manera eficient i legal. Optimitzem la vostra estructura fiscal, identifiquem les deduccions i beneficis fiscals disponibles i us mantenim actualitzats sobre els canvis en la legislació fiscal.
  • Planificació de l’èxit empresarial: Us ajudem a planificar la successió empresarial i l’èxit a llarg termini del vostre negoci. Desenvolupem estratègies de sortida, analitzem les vostres opcions de vendre o transferir el negoci, i us oferim suport en el procés de transició.