Logo Roig Advocats Economistes

Marqueting i comunicació

Què fem?

Cada vegada el nostre entorn és més competitiu, és vital per a les empreses destacar-se i connectar amb els seus clients potencials. A la nostra empresa, us oferim el servei de Màrqueting i Comunicació dissenyat per ajudar-vos a aconseguir aquests objectius. Podeu confiar en el nostre equip d’experts/es que treballen de valent per fer créixer el vostre negoci.  Us ajudarem a destacar-vos de la competència, atraure nous clients i construir una relació duradora amb el vostre públic.

Per a qui ho fem?

Per totes aquelles grans, mitjanes i petites empreses, per aquells que s’han iniciat en el mercat i busquen arribar al seu públic objectiu o millorar la seva visibilitat, posicionament i servei.

PIMES

Grans Empreses

Startups

Com ho fem?

Treballem de la mà amb vosaltres per entendre les vostres necessitats i objectius, i desenvolupem un pla personalitzat que s’adapti a la vostra marca i a les vostres expectatives.

Els serveis que oferim inclouen:

  • Analitzem el teu punt de venda i com estàs aplicant l’estratègia de màrqueting.
  • Creem rere un estudi exhaustiu previ, estratègies de màrqueting personalitzades per la teva marca.
  • Analitzem les teves xarxes socials i el teu entorn.
  • T’assessorem per millorar en l’àmbit de la comunicació i el màrqueting.
  • Anàlisi i seguiment de resultats. Realitzem un seguiment constant de les vostres campanyes i estratègies per avaluar el seu rendiment i realitzar millores en funció de les dades obtingudes.