Logo Roig Advocats Economistes

Immobiliaria i Assegurances

Què fem?

A la nostra empresa, oferim un servei integral d’Immobiliaria i Assegurances per ajudar-vos a gestionar les vostres necessitats relacionades amb la compra, venda o lloguer de propietats, així com a protegir els vostres béns i assegurar la vostra tranquil·litat financera.

El nostre equip d’experts en immobiliaria està dedicat a oferir-vos un servei personalitzat i professional. Des de la recerca de propietats fins a la negociació de contractes, us acompanyem en cada pas del procés per assegurar-vos una transacció immobiliària exitosa.

Per a qui ho fem?

El nostre servei d’Immobiliaria i Assegurances està dissenyat per a una àmplia gamma de clients que busquen suport professional en el sector immobiliari i assegurances. Treballem amb diferents tipus de clients, incloent:

  • Propietaris de propietats: Si sou propietari d’una propietat i esteu buscant vendre-la, llogar-la o gestionar-la, estem aquí per ajudar-vos.
  • Compradors de propietats: Si esteu buscant comprar una nova propietat, ja sigui per a residència habitual, inversió o negoci.
  • Inversors immobiliaris: Si sou un inversor interessat en el mercat immobiliari, us oferim assessorament professional per identificar oportunitats d’inversió lucratives. Analitzem el mercat, realitzem estudis de viabilitat i us guiem en la presa de decisions intel·ligents per maximitzar els vostres rendiments.
  • Propietaris de propietats en lloguer: Si sou propietari d’una propietat i esteu buscant llogaters fiables, el nostre servei d’Immobiliaria us ofereix suport en la cerca de llogaters, la gestió de contractes i la coordinació de la gestió de la propietat.
  • Pel que fa a les assegurances, el nostre servei està destinat a totes aquelles persones i empreses que busquen protegir els seus béns i garantir la seva seguretat financera.

Propietaris de propietats

Compradors

Inversors inmobiliaris

PIMES

Grans empreses

Persones individuals

Com ho fem?

Oferim una àmplia gamma de serveis, incloent:

  • Compra i venda de propietats: Us ajudem a trobar la propietat perfecta que compleixi amb les vostres necessitats i pressupost. Amb una àmplia xarxa de connexions en el mercat immobiliari, buscarem les millors opcions disponibles i us guiaràm en el procés de negociació per aconseguir les millors condicions.
  • Lloguer de propietats: Si esteu buscant una propietat per llogar, us oferim una selecció de propietats de qualitat i us assistim en tot el procés de lloguer, des de la recerca fins a la signatura del contracte. Us assegurem de trobar un llogater fiable i garantir un acord just i beneficiós per a totes les parts implicades.
  • Gestió de propietats: Si sou propietari d’una propietat i busqueu un servei de gestió professional, estem aquí per ajudar-vos. Ens encarreguem de totes les tasques relacionades amb la gestió de la propietat, com la recaptació de lloguers, la coordinació de reparacions i manteniment, i l’atenció a les necessitats dels inquilins.
  • Serveis d’assegurances per protegir els vostres béns i assegurar-vos la tranquil·litat financera. Os oferim les millors opcions en matèria d’assegurances de propietats. Us ajudarem a trobar la cobertura adequada per a les vostres necessitats específiques.