COM ESCOLLIR L’ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE?

 

 

Tant l’àrea fiscal com la comptable són dues de les nostres especialitats. Durant més de 30 anys ens hem dedicat a aquestes dues matèries, entre d’altres, que ens reafirmen com una de les assessories fiscals i comptables més conegudes a Lleida. Per la qual cosa si esteu pensant en qui delegar aquests dos assumptes, sovint els més feixucs pels empresaris, us convidem a reflexionar sobre algunes de les qualitats que creiem que tot assessor fiscal i comptable hauria de tenir.

Grans, petites i mitjanes empreses necessiten consolidar el seu projecte i en moltes ocasions veiem com desaprofiten oportunitats econòmiques, mitjançant l’estalvi en els impostos per exemple.

Per tant, creiem que escollir un assessor fiscal i comptable es una de les decisions més importants que ha de prendre un empresari.

Com nosaltres hi ha molts altres companys del sector, grans professionals, que cada dia intentem donar la millor resposta als nostres clients,. Amb aquesta publicació el que volem intentar és fer-vos una petita reflexió del que hauríeu de tenir en compte alhora d’escollir al vostre assessor fiscal i comptable, o si més no, característiques que hauríeu de valorar al contractar al vostre assessor fiscal i comptable.

Estem convençuts que hi haurà moltes altres característiques que valorareu i tindreu en consideració, aquestes són les més comunes i les que més aprecien els clients en general.

EXPERIENCIA:

Com tot en aquesta vida l’experiència és un grau. Comptar amb una carrera dilatada no et fa més bo, sinó més expert, perquè has tingut l’oportunitat de viure moltes circumstàncies i molt diverses, per tant, hi ha patrons que reconeixes o experiències passades que et donen molts més recursos per afrontar-ne una de futura.

L’astúcia, la previsió, l’ anticipació i l’estratègia es desenvolupen molt positivament mitjançant el pas de les experiències ja viscudes.

L’experiència es defineix com l’habilitat o el coneixement d’alguna cosa que s’ha adquirit al fer-la moltes vegades.

CONFIANÇA:

Només hi ha una primera vegada per causar una bona impressió. Si quan coneixeu al vostre assessor ja hi ha quelcom que no us agrada deixeu-ho estar.

Si voleu que tot funcioni heu de tenir una confiança cega des del primer moment, perquè el vostre assessor fiscal i comptable us podrà acompanyar al llarg de la vida de la vostra empresa, on viureu situacions de tot tipus, per tant, heu de poder tenir la fiabilitat suficient de que esteu en les millors mans.

La vostra empresa és quasi bé com el vostre fill, per tant, a qui delegaríeu les qüestions de la vostra empresa sinó a algú que us inspiri màxima confiança?

Tenir la certesa i la seguretat de que el vostre assessor fiscal i comptable vetlli per la vostra empresa us inspirarà tranquil·litat, ja que hi ha molts conceptes a tenir en compte: impostos, sancions, recàrrecs, presentació d’impostos, terminis, recursos, etc. L’assessor ha de vetllar per la vostra tranquil·litat i la vostra seguretat pel que fa als assumptes de la vostra empresa.

Penseu en els moments en que a nivell de salut teniu alguna dolència, podem fer l’analogia en la vostra empresa, quan les coses van malament, necessitem algú amb qui comptar, que pugui ajudar-nos i fer-nos costat. És el vostre assessor fiscal i comptable és la persona que us ha de proporcionar solucions.

PROXIMITAT, CALIDESA i DISPONIBILITAT:

Encara que l’era d’internet és un instrument que facilita molt les comunicacions, per nosaltres no hi ha res millor que tractar un assumpte important in situ. Tant si la situació es bona com menys bona el vostre assessor fiscal i comptable ha d’estar al vostre costat i escoltar-vos amb implicació i compromís.

Oferir-vos solucions quan la situació és complicada i celebrar els èxits empresarials juntament amb els clients.

El tracte proper, de tu a tu, en confiança i intimitat no es pot suplir mai per cap pantalla ni cap telèfon. Evidentment hi ha persones que no necessiten un tracte constant, però d’altres que si, per això és important adaptar-se a les necessitats de cada client.

La disponibilitat en l’atenció d’un assumpte també és un factor a tenir en compte per decidir-vos per un assessor fiscal i comptable. Quan un empresari esta preocupat no pot dilatar-se la qüestió, perquè el vostre assessor fiscal ha de respondre i resoldre les qüestions amb la màxima celeritat.

El que és important per tu també ho ha de ser pel vostre  assessor fiscal i comptable.

Thaïs Amor

Dep. Fiscal – Comptable

Direcció Estratègica