Direcció estratègica

QUÈ FEM?

Els serveis de l’àrea de direcció estratègica i màrqueting empresarial s’ocupen de detectar a temps les oportunitats que sorgeixen en un entorn sempre fluctuant que presenta contínuament desafiaments en l’activitat empresarial, tant en una nova empresa com en una ja consolidada.

Es tracta d’estar preparat per a afrontar noves situacions i aprofitar-les amb èxit, motiu pel qual els empresaris necessiten l’elaboració d’un pla estratègic. L’elaboració d’un pla estratègic d’empresa té com a objectiu l’augment de clients, l’increment de vendes i augment de facturació i l’ampliació de la quota de mercat per posicionar-se estratègicament envers els competidors.

De la mateixa forma, realitzem estudis de viabilitat de negocis, les valoracions que es poden realitzar relatives al mercat existent, projectes empresarials, gestió de recursos i avaluació financera que permetin justificar la inversió front tercers, socis o institucions financeres. Alhora també, es pronostica la rendibilitat econòmica d’un projecte i l’avaluació de les ampliacions de negoci.

PER A QUI HO FEM?

Per a tots aquells empresaris que actuïn com AUTÒNOMS, PYMES o GRANS EMPRESES, que vulguin donar un impuls al seu negoci o iniciar-se en el món empresarial amb un projecte de negoci amb un nivell d’èxit elevat.

COM HO FEM?

  • Estudi i valoració in situ del negoci (els professionals es desplacen a la seu de l’empresa)
  • Anàlisi extern de l’entorn (competidors, mercat, clients, localització, negoci)
  • Anàlisi intern (producte/servei, preu, distribució)
  • Assessorament del disseny estratègic més adequat per a cada negoci
  • Disseny d’estratègies per la captació i ampliació de quota de mercat
  • Anàlisis econòmic – financer del nou projecte o el rellançament d’un negoci
  • Anàlisi, control i seguiment de la implantació del pla estratègic i correccions
  • Atenció telefònica, WhatsApp o per Internet de tota mena de consultes, dubtes, informació de nova normativa i legislació i preguntes en matèria de direcció estratègica

Contacta amb l’Àrea d’Economia

Facilita’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.