Controla el temps

Tips per l’organització de l’empresari/ària

 

El mes d’abril tots/es sabem que és un mes atrafegat, per aquest motiu, més important és saber-se organitzar de manera adequada per arribar a tots els terminis necessaris.

Així doncs, t’oferim una sèrie de punts bàsics i infravalorats encara que necessaris i realment eines molt útils:

  1. Fes una llista general i apuntat tot el pendent que has de fer o vols fer en un futur.
  2. Realitza una llista diària de tasques: hem de ser realistes, mira la teva agenda i prova d’organitzar-te, no vulguis fer més del que vols fer. Primer has de saber quant tardaràs aproximadament a finalitzar cada deure i afegir-li una mica més de temps per tenir un marge d’error i no anar estressat. Vigila, si poses més càrrecs del compte et crearà l’efecte contrari i no et sentiràs realitzat ni productiu.
  3. A la llista general posa ordre de prioritat, ordenant-los numèricament per poder saber quina rellevància té cada acció.
  4. A la llista diària també posa prioritat d’activitats i fes una per una encara que no sigui del teu gust, no procrastinis.
  5. El correu és el que possiblement se t’ompli més a primera hora del matí i el que t’ocupi més espai laboral, a més a més normalment els usuaris d’email tenen més d’un copte, per tant, utilitza el mètode, safata d’entrada buida. Aquest consisteix a crear carpetes al mateix email on podràs posar el nom que tu creguis correcte, com per exemple: pendents, noms de clients, altres, reunions. Hi ha aquests, pots afegir colors en les etiquetes. Aleshores, quan t’arribi un correu a la safata d’entrada i ja l’hagis revisat, arrossega’l amb el cursor a la carpeta que creguis convenient i així s’anirà classificant.
  6. Ordena el teu temps, per una banda, els teus correus han d’estar separats i no vinculats entre ells. Per altra banda, has d’evitar mirar aquests en el temps que no pertoca, per exemple: si ets freelance i has establert unes hores de feina al dia, no revisis el teu correu personal en aquelles hores i viceversa, separa-ho bé perquè sinó quan el teu volum de feina augmenti se’t crearà ansietat innecessària simplement per no haver-te donat el teu temps.

 

Esperem haver set d’ajuda, per a més informació truca’ns, escriu-nos un email o un Whatsapp; T’escoltem!

C/Lluís Companys 1, 8-1

25003, Lleida

973 27 06 70 / 625 30 30 44

www.roigiroig.com