Perquè et compliques tant?

La importància de simplificar el logotip de la teva empresa.

Després de viure en una societat amb incomptables “inputs” i estímuls, és impossible, com a éssers humans captar i retenir totes les accions i comunicacions que es realitzen al nostre voltant. Per aquest fet, moltes empreses com: McDonald’s, Hellmans, Apple, Microsoft, entre moltes altres marques, ja consolidades en el mercat, han estat simplificant els seus logotips.

Així doncs, és necessari que com a empresaris revisem en quin punt està la nostra marca dins del cicle econòmic i si aquesta va d’acord amb els temps de la societat.
Per consegüent, nosaltres Roig&Roig, ens hem analitzat i hem pogut comprovar que el nostre logo era atemporal, però que en estar en maduresa econòmica, aquest ja era reconegut mentalment per al nostre públic objectiu. Llavors si volíem modificar el logo havíem d’optar per no dur a terme canvis excessius; on els colors i la tipografia havien de continuar iguals o semblants; el que si podíem fer era simplificar-lo.

La trajectòria del nostre logo va ser la següent:

I els nous logos són els següents:

 

Hem variat una mica la tipografia, hem eliminat les descripcions inferiors, juntament amb la ratlla que acompanyava sempre al logo. Els colors els hem enfortit, no obstant això, no volíem canviar-los, ja que ens representen exactament.

 

D’una banda, el taronja expressa la nostra calidesa en el servei i proximitat alhora que és el color dels economistes. D’altra banda, el gris és un color que transmet la professionalitat i serietat en cadascuna de les accions a realitzar en el treball.

Finalment, cal afegir que per a moltes de les nostres comunicacions el nostre logo no s’apreciava o era difícil de llegir, així doncs, creant una derivació del logo vam poder emprar una variació o una altra perquè fos més visible.

 

 

 

 

C/Lluís Companys 1, 8-1

25003, Lleida

www.roigiroig.com